Bine ai venit în Magicul Univers al Copiilor, MUN!

MUN este un magazin online cu jucării și produse pentru îngrijirea celor mici. Toate produsele sunt alese cu mare grijă, fiind prioritizată calitatea și sustenabilitatea, îmbinând într-un mod armonios lemnul și materialele organice pentru a crea o experiență unică de joacă.

Misiunea noastră este să oferim o varietate de produse care promovează dezvoltarea principalelor arii de dezvoltare a copiilor: cognitive, motrice, de comunicare, sociale și emoționale.

În spatele brandului MUN suntem noi, Carmen și Miruna, două surori care au folosit ca inspirație copilăria proprie și zilele pline de joacă petrecute la malul mării. Dragostea pentru natură și pentru joaca plină de imaginație ne-a determinat să creăm MUN, cu scopul de a readuce bucuria și integritatea timpului petrecut la joacă.

Obiectivul MUN este să inspire atât copiii, cât și pe cei mari, încurajându-i să aprecieze valoarea jucăriilor de calitate. Cu o gamă diversificată de produse, fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde de producție și sustenabilitate. De la puzzle-uri și cuburi de construit din lemn și lucrate manual, până la jucării moi din pluș din materiale organice.

Alegând produsele noastre, cei mici se pot bucura de jucării care nu sunt doar distractive, ci și sigure, durabile și prietenoase cu mediul înconjurător. Cu angajamentul de a cultiva dragostea pentru natură și explorarea imaginativă, MUN stabilește un nou standard în cumpărăturile online de jucării, unde calitatea, sustenabilitatea și joaca merg mână în mână.

Și nu în ultimul rând, dorim să ți-l prezentăm și pe MUN –  micul explorator al universului și ghidul tău pe website-ul nostru.

Odată, într-un loc de pe Pământ, s-a născut un băiat pe nume MUN. El era iubit de părinții săi mai mult decât orice și aceștia îi spuneau mereu: “Te iubim până la lună și înapoi!”. Cu timpul, MUN a început să se întrebe despre luna de pe cer. El se întreba: “Ce este luna și care e distanța până la ea?” și “Cum poți ajunge până acolo?”. Părinții acestuia au fost mereu acolo pentru el și i-au explicat tot ce voia să știe. L-au ajutat să înțeleagă toate lucrurile minunate despre lună și l-au încurajat să-și urmeze curiozitatea. MUN a crescut cu ideea că nu există limite pentru visele sale. Astfel, el și-a urmat visul și a ajuns să exploreze spațiul cosmic și a călătorit până la lună și a cucerit-o! Acum, MUN vrea să inspire toți copiii să fie curioși și curajoși, să exploreze lumea și să își urmeze visele, chiar dacă par prea îndrăznețe sau nebunești pentru adulți.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

pentru a primi 10% reducere la prima ta comanda!