MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Jucărie de pluș, 40cm, Dinozaur albastru Mats, Nordic Coast Company

149,00 lei

2 în stoc

Această jucărie simpatică, dinozaurul Mats, va deveni cu siguranță prietenul de încredere al celor mici. Simpaticul dinozaur Mats este ușor de apucat și ținut în brațe datorită brațelor mici și a mâinilor mari.

Cei de la Nordic Coast Company pun mult accent pe calitatea produselor, tocmai de aceea plușul este creat din material de muselină, 100% bumbac certificat Oeko Tex iar umplutura este realizată dintr-o lână specială din poliester care permite jucăriei să fie respirabilă, anti-alergenică și inodoră. În același timp aceasta poate fi spălată la mașină la 30°C fără să se formeze în interior gâlme.

Dinozaurul Mats poate crea o legătură specială cu cei mici, în același timp oferind siguranța de care aceștia au nevoie. Pot face aproape totul împreună, adesea chiar și să adoarmă – însă nu uita, ca măsură de siguranță, e important ca plușul să fie luat din pătuț după ce bebelușul adoarme.

Acest dinozaur simpatic este potrivit oricărei vârste și poate fi cadoul perfect pentru o zi de naștere, botez sau chiar baby shower.

Nordic Coast Company este un brand din Germania care folosește doar materiale naturale in compozitia produselor sale. Toate produsele sunt certificate OEKO TEX Standard 100 sau GOTS și sunt fabricate în Germania și Portugalia sau realizate manual în India.
Dimensiuni: aproximativ 40cm

Instrucțiuni de îngrijire: Se poate spăla la mașină, la 30°C

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate