MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Jucărie pentru dentiție din cauciuc natural, 0 luni+, Richie the Lion, Oli & Carol

99,00 lei

2 în stoc

Jucarie bebe Jucarie dentitie Leu Richie Oli&Carol

Iți facem cunoștință cu leul Richie! Este o jucărie de dentiție și de baie, ajutând la dezvoltarea simțurilor bebelușilor și copiilor.

Richie face parte din universul designerului scoțian Donna Wilson care se inspiră din lumea fără limite a imaginației bebelușilor și copiilor.

Fiecare jucărie de ronțăit este realizată manual din cauciuc 100% natural și pictată cu pigmenți naturali din plante. Este moale, ușor de prins de cei mici și sigură în momentul în care este băgată în gură și ronțăită. Poate fi prinsă cu ușurintă pe sistemul de purtare sau la cărucior, cu ajutorul unei curelușe.

Este un cadou original, frumos și extrem de util pentru bebeluși sau copilași până la vârsta de 2 ani!

Oli & Carol este o companie tânără din Barcelona specializată în fabricarea manuală a unor jucării originale din seva arborelui de cauciuc, 100% naturale. Misiunea brandului Oli & Carol este de a proteja mediul prin folosirea de materii prime naturale.

Vârstă recomandată: 0 luni+

Material Jucarie bebe Jucarie dentitie Leu Richie Oli&Carol: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis

Vopseaua și printurile: pigmenți naturali din plante, non-toxici

Instrucțiuni de îngrijire: pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați și nu o păstrați la frigider

Dimensiune: 17 x 10 x 3cm

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate