MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Set creativ pentru copii, Mozaic, 2 planșe, 7 coli cu pătrate din spumă – Creează dinozauri, Djeco

49,00 lei

3 în stoc

Mozaic – Dinozauri oferă o activitate captivantă de colaj, special concepută pentru a crea imagini vibrante și distractive cu tematică de dinozauri. Această activitate implică copiii în procesul creativ de alcătuire a mozaicurilor, folosind pătrate mici de spumă metalică adezivă, care sunt utilizate ca autocolante.

Copiii pot da viață propriilor dinozauri completând compozițiile pre-ilustrate de pe cele două planșe incluse. Pachetul conține, de asemenea, 7 coli de autocolante din spumă metalică, disponibile în diverse culori vibrante, precum maro, roșu, portocaliu, verde, auriu, argintiu și auriu irizat. Fiecare autocolant este utilizat pentru a completa și decora mozaicurile, oferind rezultate vizuale fascinante.

Instrucțiunile pas cu pas din broșura colorată sunt concepute pentru a ghida copiii în procesul creativ, facilitând astfel învățarea și dezvoltarea abilităților lor artistice.

Vârstă recomandată: 4 ani+

Dimensiuni: 21 x 28cm

Produsele brandului Djeco sunt ideale pentru copii, indiferent de tipul de activitate pe care îl preferă. Cu accent pe creativitate și desgn, produsele lor sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă de către ilustratori și artiști.

Setul este confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Producător: Djeco, Franța

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate