MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Pluș cu efect de încălzire cu bile de lut și flori de lavandă, Caracatiță, Kaloo

133,00 lei

1 în stoc

Jucăria din pluș de la Kaloo sub forma unei caracatițe drăgălașe are o pernuță care poate fi încălzită, fiind ideală pentru a ameliora durerile bebelușilor, încă de la naștere.

Pernuța are un sistem de prindere cu velcro pentru a putea fi utilizată în siguranță și este umplută cu bile din lut și flori de lavandă, astfel încât poate fi încălzită în cuptorul cu microunde sau răcită în congelator, pentru un efect cald sau rece.

De asemenea, aceasta oferă o serie de beneficii, inclusiv ameliorarea temporară a durerii, în timp ce lavanda ajută bebelușii să adoarmă grație proprietăților ei liniștitoare.

De mai bine de 20 de ani, animalele și păpușile din pluș și material Kaloo și-au găsit locul în familiile și mai ales în lumea bebelușilor: povestea brandului Kaloo este înainte de toate o poveste de încredere, o garanție a moliciunii și bunăvoinței.

Vârsta recomandată: 0 luni+

Dimensiuni: 17 x 28cm

Instrucțiuni de îngrijire: îndepărtați saculețul înainte de spălarea la mașină, la temperatura de 30°C; a nu se utiliza balsam de rufe, soluții pentru îndepărtarea petelor sau alte produse adiționale.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate