MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Set de construit – Curcubeu 12 piese

399,00 lei

Stoc epuizat

Notificare prin e-mail atunci când stocul este disponibil

Un set creativ de 12 piese în formă de semicerc, vopsit în culorile curcubeului. Formele simple, naturale, precum și culorile plăcute stimuleaza imaginația celor mici oferindu-le nenumărate oportunități de joacă. Copiii micuți pot folosi piesele pentru a stivui, sorta și pentru a construi, iar pe măsură ce aceștia cresc îl vor putea integra în continuare în joaca lor folosindu-l ca leagăn pentru păpuși, gard pentru animale, tunel sau pod pentru vehicule sau ca o casă pentru pitici și păpuși.

Grimms este un brand german al cărui scop principal este să se asigure că menține posibilitățile de joc cât mai deschise, astfel încât creativitatea să nu fie restricționată și cei mici să se poată dezvolta în direcții noi tot timpul. Cu un design sustenabil, neatins de tendințele de scurtă durată, aceeași jucărie poate deveni un însoțitor fidel de-a lungul multor ani deoarece cei mici se pot juca cu ea din nou și din nou.

Vârstă recomandată: 3 ani+

Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri și vopseluri pe baza de apă, nontoxice

Dimensiunile produsului: 12 piese în culori curcubeu, lungime 38cm, înălțime 18cm

Avetisment: produsul este realizat din lemn masiv, prelucrat minimalist pentru a pastră cât mai mult din textura și proprietățile sale naturale. Spre deosebire de plastic, lemnul este un material natural neuniform care in mod frecvent prezinta inele de creștere sau noduri, pete de culoare sau zone rugoase. Acestea nu sunt defecte și nu consitutie motiv de înlocurire a produsului.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate