MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Sticlă termos 350ml Giraf

129,00 lei

1 în stoc

Hidratarea celor mici atunci când sunt la joacă este esențială deoarece depun mult efort fizic. Nu uita de termosul de la Fresk în orice plimbare în care micuțul aventurier explorează lumea, cu un model simpatic cu iepuarași și nuanțe neutre.

Este un termos care te face să-l îndrăgești prin design-ul vesel și simpatic și prin proprietatea sa de a ține lichidele reci sau calde, 12 ore, la o temperatură optimă.

Fresk este un brand olandez recunoscut pentru produsele dedicate copiilor. De la haine ecologice, articole de învelit, până la termosuri practice și ghiozdane de călătorie, fiecare creație inspiră veselie prin design-ul colorat și magic. Colecția versatilă sub marca de calitate GOTS este pur și simplu irezistibilă.

Caracteristici importante ale produsului:
• Are o capacitate de 350 de ml, fiind suficient de încăpător pentru plimbări
• Este portabil și ușor de folosit de cei mici, îl pot lua cu ei și purta peste tot, ținândul de mâner
• Capacul sport îi permite celui mic să învățe să bea cu paiul, să se descurce singur, ușor și rapid să folosească sticluța-termos. Zona de băut se ridică foarte ușor și se coboară la fel de ușor, nepermițând lichidelor să curgă când e închisă
• Pachetul include 2 tipuri de capace – unul sport și unul din oțel inoxidabil și o perie de curățare pentru varianta sport
• Capacul sport este realizat din polipropilena și nu conține BPA
• Este un produs sustenabil care ajută la reducerea consumului de plastic

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate