MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Litere magnetice, 83 piese colorate, Djeco

102.00 lei

2 în stoc

Setul de litere magnetice pentru copii constă în 83 de litere mari, de diferite culori, oferind o modalitate distractivă de a compune cuvinte și de a învăța alfabetul, consoanele și vocalele. Aceste litere magnetice, ideale pentru utilizare pe o tablă magnetică sau pe frigider, aduc un element interactiv în procesul de învățare, fie că este vorba despre joacă individuală sau în grup.

Prin intermediul acestor litere magnetice, copiii încep să se familiarizeze cu alfabetul și să formeze cuvinte într-un mod ușor și plin de distracție. Potrivite atât pentru acasă, cât și pentru utilizarea în școli și grădinițe de către educatori și profesori, literele magnetice facilitează procesul educativ de învățare.

Dimensiunea fiecărei litere este de 3 cm, astfel încât să fie ușor de manipulat de mânuțele mici ale copiilor. Setul vine într-o cutie practică, asigurând depozitarea eficientă a literelor.

Vârstă recomandată: 4 ani+

Dimensiuni: o litera – 3cm

Produsele brandului Djeco sunt ideale pentru copii, indiferent de tipul de activitate pe care îl preferă. Cu accent pe creativitate și desgn, produsele lor sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă de către ilustratori și artiști.

Setul este confecționat din lemn și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Acest joc conține magneți! Magneții se lipesc unul de altul sau de un obiect metalic; în interiorul corpului uman pot provoca accidente. Cereți imediat asistența medicului în caz de inghițire. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate