MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Baby Nest împletit roz din bumbac pentru bebeluși, Nordic Coast Company

399.00 lei

1 în stoc

Baby Nest Impletitura roz Nordic Coast Company

Acest baby nest împletit de culoare roz este multifuncțional și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. Baby nest-ul este XXL și are dimensiunea de 90 x 60cm, astfel încât cei mici se pot bucura de el până pe la vârsta de 9 luni.

Baby nest-ul poate fi folosit ca un loc de dormit dacă cel mic nu a început încă să se întoarcă. Protecția împletită a baby nest-ului este ușor de îndepărtat si poate fi fixată și închisă în siguranță cu ajutorul unui arici. Aceasta poate fi folosită ulterior și separat, în pătuț, pentru a îi proteja pe cei mici.

Salteaua baby nest-ului are o umplutră moale și poate fi folosită fie ca salteluță pentru joacă, fie pusă sub baby gym, fie ca saltea pentru înfășat.

Baby nest-ul este realizat din jerseu moale de bumbac. Coconul este certificat conform STANDARD 100 de către OEKO-TEX® și testat CE.

Nordic Coast Company este un brand din Germania care folosește doar materiale naturale in compozitia produselor sale. Toate produsele sunt certificate OEKO TEX Standard 100 sau GOTS și sunt fabricate în Germania și Portugalia sau realizate manual în India.

Material: 100% bumbac

Umplutură: 100% lână poliester respirabilă, OEKO-TEX® Standard 100

Certificare: Conform CE – testat TÜV, STANDARD 100 de OEKO-TEX®

Dimensiune: 90cm x 60cm

Instrucțiuni de îngrijire: Se poate spăla la mașină, la 30°C

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate