MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Bavețică textilă, bumbac organic, crem, Iepurași, Fresk

58.00 lei

1 în stoc

Fresk a creat o gamă deosebită de produse realizate din bumbac organic 100%. Această bavețică este un must-have în etapa diversificării bebelușului. Realizată dintr-un material ce a primit certificare GOTS, cea mai înaltă certificare internațională, aceasta este moale și plăcută la atingere. Protejează pielea delicată a bebelușului și este un accesoriu util și practic.

Fresk este un brand olandez recunoscut pentru produsele dedicate copiilor. De la haine ecologice, articole de învelit, până la termosuri practice și ghiozdane de călătorie, fiecare creație inspiră veselie prin design-ul colorat și magic. Colecția versatilă sub marca de calitate GOTS este pur și simplu irezistibilă.

Caracteristici bavețică: 100% bumbac organic certificat GOTS ideală pentru pielea sensibilă a bebelușului potrivită în etapa diversificării dar și în perioada erupțiilor dentare. Este colorată și atrăgătoare și se spală la mașină conform instrucțiunilor de pe etichetă.

Toate produsele brand-ului Fresk sunt confecționate din bumbac 100% organic, neprelucrat și cultivat din agricultura biologică. Fără îngrășăminte sau pesticide.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate