MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Casă de păpuși, lemn, crem, 77cm, 11 piese mobilier, 3 etaje, Janod

595.00 lei

1 în stoc

Casa de păpuși în trei etaje din lemn, situată în inima camerei copilului dumneavoastră, este locuința visurilor pentru personajele celor mici, începând de la 3 ani.

Confortabilă, casa este mobilată cu 11 accesorii din lemn: 1 canapea, 1 masă mică și 1 plantă verde pentru sufragerie, 1 masă rotundă, 1 scaun și 1 dulap pentru sufragerie, 1 pat, 1 scaun și 1 masă mare pentru dormitor, 1 set chiuvetă și oglindă și 1 WC pentru baie. Podul de la etajul superior poate fi amenajat sau decorat în funcție de dorințele micului proprietar.

Decorată cu imagini frumoase pe podea și pereți, această casă de păpuși încântătoare din lemn are deschideri magnetice și oferă astfel o suprafață mare de joacă. Cele 2 uși se închid ușor pentru a depozita conținutul și pentru a oferi puțină intimitate locuitorilor.

Compatibilă cu personaje de până la 12 cm, această casă de păpuși invită la cele mai incredibile povești! Datorită celor 4 picioare, această frumoasă rezidență este stabilă și ușor de mutat: pentru o mutare rapidă și fără stres!

Este fabricată din lemn certificat FSC®. Aspectul său simplu și atemporal o face să fie jucăria ideală pentru imitație și imaginație, centrul universului tuturor personajelor copilului dumneavoastră.

Janod își imaginează și creează jocuri adaptate vârstelor, alege cele mai plăcute materiale și culori, precizează abilitățile solicitate pentru a face din joacă mai mult decât un joc: un accelerator al bucuriei și al împărtășirii. Brandul este dedicat copiilor și dezvoltării acestora, promovând valori precum dezvoltarea copiilor prin joacă și protecția mediului în care aceștia cresc.

Vârstă recomandată: 3 ani+

Dimensiuni: 53 x 28 x 77 cm

Avertisment
• Contine piese mici detasabile
• Pericol de sufocare
• Se recomanda utilizarea sub supravegherea unui adult

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate