MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Saltea de înfășat tip coș împletit din iarbă de mare, 80x40cm, Cam Cam Copenhagen

330.00 lei

3 în stoc

Coșuleț stylish și romantic pentru schimbat lucrat manual din fibre naturale de iarbă de mare 100%. Recomandam utilizarea saltelei împreună cu Perna specială pentru coșuletul de înfășat.

Coșul de schimbat adaugă un touch unic și exclusivist camerei de copii și poate fi folosit ca depozitare pentru jucării după ce bebelușul a crescut, oferindu-i astfel o lungă durată de utilizare.

Coșulețul poate fi asortat cu o pernă din material moale și organic speicial creat pentru acesta care se poate achiziționa separat.

Cam Cam Copenhagen – design atemporal ce îmbină clasicul și contemporanul. În 2012, cuplul Sara și Robert au fondat brandul de interior pentru copii Cam Cam Copenhagen. Pasiunea lor comună pentru design și fundalul lor arhitectural au alimentat dorința lor de a oferi produse care îmbină o calitate excepțională, un design atemporal și o angajare puternică față de durabilitate. Ei și-au imaginat creațiile ca fiind obiecte prețioase de patrimoniu, destinate să fie transmise din generație în generație.

Dimensiuni: 80 x 40 x 13 cm

Detalii: realizat 100% din Iarbă de mare

Îngrijire: A se curăța numai cu o lavetă umedă.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate