MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Doudou, bumbac organic, galben, Vulpiță, 20cm, aPunt Barcelona

128.00 lei

5 în stoc

Doudou Vulpita aPunt Barcelona

Vulpita doudou este realizată din bumbac organic certificat GOTS, iar capul său este căptușit cu fibră de porumb. Simplitatea formelor și a feței sale vor stimula imaginația copilului tău. Țesătura de bumbac este foarte moale și placută la atingere. Este un prieten minunat care va însoți copilul în primele explorări. Doudoul este un „obiect de tranziție”: este liniștitor în absența prezenței parentale reconfortante. Produs 100% organic și vegan.

aPunt Barcelona a luat naștere în 2013 cu scopul de a produce la nivel local jucării de calitate pentru copii. Cunoscuți pentru trusele lor creative de croșetat și de tricotat, dar și pentru colecția lor de zornăitoare croșetate modelate sub formă de animale.

Toate produsele lor sunt create la nivel regional pentru a asigura o calitate înaltă. În prezent mai mult de 75% din produsele pentru bebeluși pe care le produc sunt ecologice, reducând în același timp impactul asupra mediului.

Vârstă recomandată: 0 luni+

Dimensiuni: 20 x 10 cm

Spălare: Mașină de spălat (program delicat ciclu lână)

Materiale Doudou Vulpita aPunt Barcelona: 100% bumbac organic GOTS; captuseala 100% fibra de porumb; vopsea pe baza de apa certificat ECO PASSPORT de OEKO-TEX

Standarde: respectă standardele de calitate cerute de Uniunea Europeană EN71 (1-2-3)

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate