MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Set de construcție, lemn, Figurine Montessori, 12 piese, Grimms

198.00 lei

1 în stoc

Setul conține 12 figurine din lemn, divers colorate care nu au detalii faciale, permitând astfel copiilor să-și imagineze propriile expresii emoționale. Prin diferitele lor culori și diferitele tipuri de lemn, prietenii Curcubeu reflectă lumea noastră minunată și diversă precum și unicitatea fiecăruia. Fiecare dintre micile figurine din lemn sunt pictate manual, au un aspect diferit datorat granulației individuale a lemnului. Aceste figurine fericite din lemn sunt realizate din diferite tipuri de lemn din copaci indigeni din Europa Centrală.

Grimms este un brand german al cărui scop principal este să se asigure că menține posibilitățile de joc cât mai deschise, astfel încât creativitatea să nu fie restricționată și cei mici să se poată dezvolta în direcții noi tot timpul. Cu un design sustenabil, neatins de tendințele de scurtă durată, aceeași jucărie poate deveni un însoțitor fidel de-a lungul multor ani deoarece cei mici se pot juca cu ea din nou și din nou.

Vârstă recomandată: 12 luni+

Material: Trei tipuri diferite de lemn din silvicultură durabilă, în funcție de disponibilitate (lemn de arțar, lemn de fag, lemn de cireș sau lemn de arin), vopsea colorată pe bază de apă/cadru finisaj netoxic pe bază de ulei vegetal

Dimensiune: 12 figurine din lemn, înălțimea figurinei 6.5cm cu diametru 3cm

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate