MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Geantă maternitate mare, crem, Cam Cam Copenhagen

465.00 lei

2 în stoc

Geanta pentru scutece, modelul Ashley apreciată pentru stilul său, dispune de un exterior și un interior rezistent la apă, asigurând astfel protecție și durabilitate sporită. Mânerele genții sunt robuste, iar cureaua reglabilă se potrivește perfect în jurul mânerului căruciorului. Este o geantă minimalistă și durabilă, gândită pentru a rezista și după perioada de alăptare fiind proiectată pentru uzul zilnic.

Această geantă se distinge prin detalii remarcabile, cum ar fi fermoarele YKK din alamă, buzunarele elastice practice pentru o organizare eficientă în interior, precum și un buzunar special pentru sticla de biberon. De asemenea, dispune de un buzunar cu fermoar atât în interior, cât și în exterior, pentru obiecte mai mici.

Cam Cam Copenhagen – design atemporal ce îmbină clasicul și contemporanul. În 2012, cuplul Sara și Robert au fondat brandul de interior pentru copii Cam Cam Copenhagen. Pasiunea lor comună pentru design și fundalul lor arhitectural au alimentat dorința lor de a oferi produse care îmbină o calitate excepțională, un design atemporal și o angajare puternică față de durabilitate. Ei și-au imaginat creațiile ca fiind obiecte prețioase de patrimoniu, destinate să fie transmise din generație în generație.

Dimensiuni: 39 x 31 x 13 cm

Detalii:
• Material exterior: 100% bumbac organic.
• Umplutură: 100% poliester Oeko-tex Standard – OCS realizat cu 36% material organic.
• Categorie: Certificat OCS – ETKO 4401.

Îngrijire: Spălare delicată la 30°C. Nu călcați. Nu folosiți înălbitor. Nu uscați în mașina de uscat. Îndepărtați cureaua înainte de spălare.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate