MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Joc educativ, Micul circuit cu zar și 4 figurine, Djeco

96.00 lei

2 în stoc

Jocul educativ – Micul Circuit reprezintă o experiență captivantă de asociere și observație, cu o tablă de joc sub formă de puzzle care atunci când este asamblată, atinge o lungime de 1.22 metri. Pe acest traseu plin de surprize, animăluțele călătoresc pe potecă. Cine va reuși să ajungă primul la final? Acest joc este o introducere perfectă în lumea jocurilor de traseu pentru copiii mici.

Figurinele adorabile în formă de animale atrag copiii în povestea jocului, iar regulile simple și ușor de înțeles fac din acest joc o modalitate distractivă de a dezvolta abilitățile de asociere și observație ale copiilor. Durata scurtă a jocului este adaptată pentru perioadele de atenție redusă ale celor mici, oferind în același timp o șansă de interacțiune între adulți și copii.

Setul include o tablă de joc formată din 6 piese de tip puzzle, 4 figurine din plastic moale la atingere (pisică, iepure, câine, vacă), un zar mare din lemn și 15 jetoane din carton. Regulile jocului sunt disponibile în 10 limbi.

Vârstă recomandată: 2.5 ani+

Dimensiuni: 1.22m

Produsele brandului Djeco sunt ideale pentru copii, indiferent de tipul de activitate pe care îl preferă. Cu accent pe creativitate și desgn, produsele lor sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă de către ilustratori și artiști.

Setul este confecționat din materiale și vopsele non toxice conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 2 1/2 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate