MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Jucărie de pluș, 36cm, Ursul tată Oscar cu sistem de purtare și pui, Kaloo

212.00 lei

2 în stoc

Acest ursuleț din pluș cu puiul său reinterpretează relația strânsă dintre părinți și copii, într-un mod dulce și delicat. Tatăl ursuleț, Oscar, este o jucărie din pluș perfectă pentru îmbrățișări, cu blăniță moale și maro, își ține aproape bebelușul într-un marsupiu din muselină, cu un imprimeu minunat.

Ca simbol al instinctului și iubirii parentale, acest ursuleț din pluș puternic și protector reprezintă parentalitatea în toată gloria ei. Folosind acest simbol, micuții se pot juca de-a părinții și să sărbătorească legăturile de atașament părinte-copil.

Disponbil într-o cutie frumoasă și reutilizabila, acest ursuleț din pluș este ideal pentru copii începând de la naștere. Ursulețul Oscar îi vă însoți pe micuți în tot soiul de aventuri și îi vă proteja de toate pericolele!

De mai bine de 20 de ani, animalele și păpușile din pluș și material Kaloo și-au găsit locul în familii și mai ales în lumea bebelușilor: povestea brandului Kaloo este înainte de toate o poveste de încredere, o garanție a moliciunii și bunăvoinței.

Vârstă recomandată: 0 luni+

Dimensiuni: 36cm

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate