MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Jucărie dentiție, lemn și bumbac GOTS, Iepuraș Roz, aPunt Barcelona

68.00 lei

5 în stoc

Jucarie bebe Jucarie dentitie Iepuras roz aPunt Barcelona

Inelul pentru dentiție este creat din bumbac organic (certificat GOTS) și lemn de fag certificat PEFC. Inelul combină două țesături: o țesătură simplă și un pluș moale. Ambele materiale sunt din bumbac organic. Țesăturile sunt foarte plăcute la atingere și stimulează senzații tactile. În plus, inelul din lemn natural este foarte ușor de prins.

O jucărie senzorială care va însoți bebelușul în primele sale descoperiri. Inelul de lemn ajută la calmarea gingiilor atunci când ies dințișorii.

aPunt Barcelona a luat naștere în 2013 cu scopul de a produce la nivel local jucării de calitate pentru copii. Cunoscuți pentru trusele lor creative de croșetat și de tricotat, dar și pentru colecția lor de zornăitoare croșetate modelate sub formă de animale.

Toate produsele lor sunt create la nivel regional pentru a asigura o calitate înaltă. În prezent mai mult de 75% din produsele pentru bebeluși pe care le produc sunt ecologice, reducând în același timp impactul asupra mediului.

Vârstă recomandată: 0 luni+

Dimensiuni: 10 x 20 cm / Inel: 7 cm

Spălare la mână

Materiale Jucarie bebe Jucarie dentitie Iepuras roz aPunt Barcelona: față 100% bumbac organic certificat GOTS, spate: 100% bumbac pluș certificat GOTS, inel: lemn de fag certificat PEFC

Standarde: respectă standardele de calitate cerute de Uniunea Europeană EN71 (1-2-3)

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate