MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Jucărie dentiție, cauciuc natural, Kendall Frunza de Kale, Oli & Carol

89.00 lei

2 în stoc

Jucarie bebe Jucarie dentitie Kale Oli&Carol

Kendall cel verde are grijă de sănătatea celui mic, ajutându-l să se familiarizeze cu legumele de la o vârstă cât mai fragedă. Frunza de kale este o jucărie de dentiție realizată din cauciuc natural, netratât chimic, vopsită cu pigmenți naturali. Este o jucărie moale și ușor de molfăit, ajutându-l pe cel mic la dezvoltarea simțurilor tactile, vizuale și auditive, stimulând în același timp achizițiile cognitive. Totodată, poate fi folosită și ca jucărie de baie, oferindu-i bebelușului o băiță distractivă.

Este o jucărie sigură pentru bebeluși, având certificarea Bureau Veritas. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Marele avantaj al Jucăriei este că nu are valvă, astfel că nu există riscul de a se forma mucegai în interiorul ei.

Oli & Carol este o companie tânără din Barcelona specializată în fabricarea manuală a unor jucării originale din seva arborelui de cauciuc, 100% naturale. Misiunea brandului Oli & Carol este de a proteja mediul prin folosirea de materii prime naturale.

Vârstă recomandată: 0 luni+

Material Jucarie bebe Jucarie dentitie Kale Oli&Carol: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis

Vopseaua și printurile: pigmenți naturali din plante, non-toxici

Instrucțiuni de îngrijire: pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați și nu o păstrați la frigider

Dimensiune: 14.5 x 8.5 x 2.7 cm

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate