MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Jucărie dentiție, cauciuc natural și muselină, Ridichia Ramona, Oli & Carol

Prețul inițial a fost: 123.00 lei.Prețul curent este: 123.00 lei. 116.85 lei

8 în stoc

Jucarie bebe Jucarie dentitie Ridichia Ramona Oli&Carol

Dorești să obișnuiești bebelușul cu cele mai sănătoase legume și fructe înainte de 6 luni ? Poți alege pentru el o jucărie inedită de la Oli&Carol.

Ramona, ridichea buclucașă este o jucărie 2 în 1 fiind și dudu și jucărie de dentiție pentru bebeluși, realizată manual din cauciuc natural și vopsită cu pigmenți naturali și cu o muselină dublă atașată certificată OEKE TEX & GOTS.

Este moale, flexibilă și ușor de ținut in mană de către cei mici. Nu conține PVC, BPA, ftalați sau nitrozamină. Nu are valvă astfel că nu există pericolul să se formeze bacterii sau mucegai în interiorul ei, atunci când este umezită sau folosită la băiță.

Are certificare Bureau Veritas, fiind sigură pentru folosirea de la vârste fragede.

Oli & Carol este o companie tânără din Barcelona specializată în fabricarea manuală a unor jucării originale din seva arborelui de cauciuc, 100% naturale. Misiunea brandului Oli & Carol este de a proteja mediul prin folosirea de materii prime naturale.

Vârstă recomandată: 0 luni+

Material Jucarie bebe Jucarie dentitie Ridichia Ramona Oli&Carol: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis

Vopseaua și printurile: pigmenți naturali din plante, non-toxici

Instrucțiuni de îngrijire: muselina trebuie deteșată si poate fi spălată la mașină la max. 30 grade celsius, iar pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați și nu o păstrați la frigider

Dimensiune jucărie: 2.2 x 13.5 x 6.9 cm

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate