MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Jucărie dentiție, cauciuc natural, Ciupercuța Spotty, Oli & Carol

65.00 lei

Stoc epuizat

Notificare prin e-mail atunci când stocul este disponibil

Jucarie bebe Jucarie dentitie Ciupercuta Oli&Carol

Ciupercuța Spotty este noul concept de jucărie de la Oli & Carol. Este o jucărie atractivă reprezentând un colț din natură prin culorile sale vii. Este proiectată astfel încât să fie ușor de ținut în mână și de molfăit, având o dimensiune potrivită pentru cei mai mici dintre bebeluși. Pe lângă aceste calități, jucăria are texturi diverse, foarte atractive pentru cei mici, cum ar fi bulinele care ies din relief,dar și nervurile de la piciorușul ciupercutei. Acestea îi ajută pe cei mici în calmarea durerilor.

Această jucărie de dentiție Chewy to-Go ajută la dezvoltarea naturală a gurii bebelușilor, stimulând în același timp simțurile acestora. Fiecare jucărie de ronțăit este realizată manual din cauciuc 100% natural și pictată cu pigmenți naturali din plante.

Oli & Carol este o companie tânără din Barcelona specializată în fabricarea manuală a unor jucării originale din seva arborelui de cauciuc, 100% naturale. Misiunea brandului Oli & Carol este de a proteja mediul prin folosirea de materii prime naturale.

Vârstă recomandată: 0 luni+

Material Jucarie bebe Jucarie dentitie Ciupercuta Oli&Carol: 100% cauciuc natural provenit din seva arborelui Hevea brasiliensis

Vopseaua și printurile: pigmenți naturali din plante, non-toxici

Instrucțiuni de îngrijire: pentru curățare este suficient să spălați jucăria cu apă și săpun, să o clatiți și să o ștergeți ușor. Păstrați jucăria într-un loc uscat. Nu o uitați în baie pe cadă dacă zona este udă sau umedă, este bine să se aerisească între utilizări. Nu o sterilizați și nu o păstrați la frigider

Dimensiune: 5 x 4.5 x 5cm

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate