MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Jucărie de baie, Cărticică cu imagini cu broscuțe țestoase, Janod

64.00 lei

3 în stoc

Jucarii baie Carticica broscute Janod

Carticica pentru baie de la Janod ii va fermeca pe copiii cu varste de la 10 luni in sus si va crea un ritual de baie magic. Cu totii suntem curiosi sa aflam despre viata secreta a broscutelor testoase, dragalasele animale marine carora le place sa se ascunda.

Scufundati cartea sau umeziti paginile pentru ca bebelusul sa vada cum prietenii lui subacvatici isi fac aparitia, ca prin farmec! Iar de indata ce cartea se usuca, acesti micuti destepti se vor retrage imediat in ascunzatoarea lor.

Aceasta jucarie practica pluteste in apa si le va fi alaturi bebelusilor in timp ce incep sa descopere lumea. Transforma ora de baie intr-o oportunitate minunata de conectare cu micutii.

Janod își imaginează și creează jocuri adaptate vârstelor, alege cele mai plăcute materiale și culori, precizează abilitățile solicitate pentru a face din joacă mai mult decât un joc: un accelerator al bucuriei și al împărtășirii. Brandul este dedicat copiilor și dezvoltării acestora. In acest fel, promoveaza valori precum dezvoltarea copiilor prin joacă și protecția mediului în care aceștia cresc.

Vârsta recomandată: 10 luni+

Dimensiuni Jucarii baie Carticica broscute Janod: 14.5 x 2.5 x 14.5 cm

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate