MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Set creativ, Mozaic, Creează animale din pădure, Djeco

91.00 lei

2 în stoc

Mozaic – Milfiori este o planșă creativă captivantă din seria de mozaicuri. Acesta oferă copiilor posibilitatea de a compune trei imagini fascinante – o veveriță jucausă, o bufniță adorabilă și un fluture colorat. Copiii vor asambla aceste modele pas cu pas, lipind în locurile destinate pieselor pre-tăiate din burete, oferindu-le o experiență practică și distractivă.

Setul include 3 planșe preilustrate, 10 coli de burete colorat divizate în aproximativ 300 de cuburi-mozaic și o broșură colorată cu instrucțiuni clare. Autocolantele din spumă sunt ușor de desprins, fiind potrivite pentru mâinile mici ale copiilor.

Acest joc nu numai că îi învață pe cei mici să creeze mozaicuri, dar și să urmeze instrucțiunile pas cu pas, dezvoltându-le astfel creativitatea și atenția la detalii.

Vârstă recomandată: 3 ani+

Dimensiuni: 20 x 26cm

Produsele brandului Djeco sunt ideale pentru copii, indiferent de tipul de activitate pe care îl preferă. Cu accent pe creativitate și desgn, produsele lor sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă de către ilustratori și artiști.

Confecționat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate