MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Set creativ, Mozaic, Creează animale cu piuneze, Djeco

106.00 lei

5 în stoc

Experimentează farmecul creației cu Mozaic Rigolo, un joc educațional captivant de tip mozaic, conceput pentru a stârni imaginația copiilor. Cu 8 modele diferite și pioneze colorate, micuții vor descoperi arta mozaicurilor într-un mod inovator.

Creativitate Prin Mozaic: Transformă imaginația în realitate, completând cele 8 modele cu ajutorul pionezelor colorate. Descoperă emoția dezvăluirii imaginilor atunci când fiecare pioneză ocupă locul său.

Varietate Extinsă: Pe lângă modelele standard, jocul oferă și pioneze mari, aducând un plus de frumusețe și diversitate rezultatului final. Cutia de depozitare practică include compartimente organizate pe culori pentru o experiență de joc ordonată.

Conținutul Setului:
• Tablă de lemn durabilă
• 8 planșe cu animale captivante
• 8 șabloane (4 cartonașe cu două fețe)
• 230 de pioneze colorate

Vârstă recomandată: 4 ani+

Dimensiuni: 20 x 20cm

Produsele brandului Djeco sunt ideale pentru copii, indiferent de tipul de activitate pe care îl preferă. Cu accent pe creativitate și desgn, produsele lor sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă de către ilustratori și artiști.

Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani, conţine piese mici, pericol de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producă tor: D jeco , F ranța

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate