MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Muselină, bumbac organic, 68×68 cm, 1 bucată, crem, aPunt Barcelona

80.00 lei

4 în stoc

Muselină realizată din bumbac organic 100% certificat GOTS. Un pătrat de material textil care poate fi folosit în multe feluri: poate servi drept pătură, o bavetă improvizată, poate acoperi bebelușul sau poate fi o suprafață de schimbare. Muselina de bumbac nu necesită călcare. „Eticheta internațională Gots garantează absența substanțelor care sunt dăunătoare sau iritante pentru pielea bebelușului.” Produs 100% organic și vegan.

Fibrele vegetale din care este țesută muselina au proprietatea de a absorbi mirosurile familiare ale bebelușului, precum mirosul mamei sau al tatălui. În acest fel bebelușul simte că este aproape în orice moment de cei pe care îi iubește cel mai mult.

aPunt Barcelona a luat naștere în 2013 cu scopul de a produce la nivel local jucării de calitate pentru copii. Cunoscuți pentru trusele lor creative de croșetat și de tricotat, dar și pentru colecția lor de zornăitoare croșetate modelate sub formă de animale.

Toate produsele lor sunt create la nivel regional pentru a asigura o calitate înaltă. În prezent mai mult de 75% din produsele pentru bebeluși pe care le produc sunt ecologice, reducând în același timp impactul asupra mediului.

Vârstă recomandată: 0 luni+

Dimensiuni: 68 x 68 cm

Spălare: Mașină de spălat (program delicat ciclu lână)

Material: 100% bumbac organic certificat GOTS

Standarde: Complet cu standardele de calitate cerute de Uniunea Europeană EN71(1-2-3)

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate