MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Set creativ, Origami pentru începători, Solnițe colorate, Djeco

35.00 lei

2 în stoc

Setul Origami – Planșe de inițiere este un mod captivant de a te bucura de arta origami. Alege un număr, selectează o culoare și pune-ți creativitatea la treabă! Cu ajutorul acestui set, poți crea 24 de solnițe amuzante pentru a te juca cu prietenii tăi. Foile cu imprimeuri colorate, care se pliază în pași simpli, sunt clar explicate în broșura de instrucțiuni, oferind ore întregi de distracție!

Acest set oferă o activitate 2 în 1, combinând jocul creativ cu jocul de societate. Procesul este ușor, deoarece liniile de pliere sunt marcate pe foile de origami. Conținutul setului include 24 de foi de origami, autocolante cu 20 de teme diferite și o broșură colorată cu instrucțiuni pas cu pas și reguli de joc.

Regulile jocului sunt simple și amuzante: după ce realizezi solnița din hârtie, alege 8 abțibilduri cu activități și lipește-le pe părțile interioare ale solniței. Apoi, folosind degetele mari și cele arătătoare de la ambele mâini, deschide și închide solnița de un număr ales. Fiecare număr corespunde unei acțiuni, iar prietenul tău va trebui să îndeplinească sarcina indicată de autocolantul ales.

Vârstă recomandată: 6 ani+

Dimensiuni: 20 x 20 cm

Produsele brandului Djeco sunt ideale pentru copii, indiferent de tipul de activitate pe care îl preferă. Cu accent pe creativitate și desgn, produsele lor sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă de către ilustratori și artiști.

Setul este confecționat din hârtie și carton, conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, colile pot fi rupte în părți mici. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Citiți cu atenție eticheta produsului înainte de a înmâna jucăria copilului.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate