MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Pelerină de ploaie Woods

249.00 lei

Pelerină ploaie copii Woods Fresk

E timpul să ne jucăm în ploaie! Cu această pelerină de ploaie de la Fresk cu imprimeuri simpatice este garantat că cel mic își va dori să iasă afară când plouă! Aceasta este creată din poliester reciclat și are cusături impermeabile astfel încât micuțul tău rămâne uscat chiar și în cea mai abundentă ploaie. 

Pelerina de ploaie este căptușită cu un interior moale din bumbac, ceea ce face ca jacheta să fie perfectă pentru perioada de tranziție. Manșetele elastice de la încheieturi împiedică pătrunderea umezelii din exterior și păstrează mânuțele mici calde și uscate. Pelerina poate fi închisă cu fermoar și cu capse suplimentare. În plus are două buzunare în partea din față unde cel mic își poate depozita comorile.

Fresk este un brand olandez recunoscut pentru produsele dedicate copiilor. De la haine ecologice, articole de învelit, până la termosuri practice și ghiozdane de călătorie, fiecare creație inspiră veselie prin design-ul colorat și magic. Colecția versatilă sub marca de calitate GOTS este pur și simplu irezistibilă.

Disponibilă în 4 mărimi:

1 an între 81 – 86 cm
2 ani între 90 -100 cm
3 ani între 99 – 108 cm
4 ani între 106 -115 cm

Materiale Pelerină ploaie copii Woods Fresk: poliester reciclat la exterior și interior din bumbac

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate