MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Puzzle bebe, 7 piese, lemn, Animale din junglă, Plan Toys

190.00 lei

2 în stoc

Acest puzzle cu animale din lemn vine complet cu un elefant, rinocer, pinguin, gorilă, urangutan, panda și leopard. Aceste animale au nevoie de ajutorul tău pentru a-și găsi casa corectă pe tabla de puzzle! Sunteți în stare să aranjați corect animalele? Acest joc ajută în special copiii în gândirea lor imaginativă, coordonarea ochi-mână, abilitățile de rezolvare a problemelor și capacitatea de concentrare.

Completează puzzle-ul și apoi folosește figurile pentru povești sau joc liber. Întărește abilitățile motorii fine, capacitatea de rezolvare a problemelor și concentrarea.

Fabricat în mod durabil în Thailanda, folosind lemn de cauciuc fără chimicale, adeziv fără formaldehidă, pigmenți organici și coloranți pe bază de apă.

Jucăriile Plan Toys sunt fabricate din lemnul arborelui de cauciuc, printr-un proces de fabricație responsabil față de mediul înconjurător. Sunt jucării ecologice, extrem de rezistente la folosință îndelungată, genul de jucării prietenoase atât cu cel mic cat și cu mediul înconjurător. Inspirația pentru designul jucăriilor pornește de la o atentă cunoaștere a nevoilor fiecărei vârste, jucăriile Plan Toys fiind concepute special pentru dezvoltarea și educarea celor mici.

Vârstă recomandată: 2 ani+

Dimensiuni: 17.2 x 17.2 x 0.64 cm

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate