MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Puzzle bebe, 3 piese, lemn, Montessori, Sortator de forme, Djeco

57.00 lei

3 în stoc

Puzzle-ul – Forme Basic este un puzzle educativ din lemn, conceput special pentru cei mici pentru a-i ajuta să învețe despre forme geometrice și culori. Copiii pot să-și dezvolte abilitățile de recunoaștere a formelor și a culorilor în timp ce se bucură de distracție.

Puzzle-ul include o bază și 3 piese din lemn, fiecare având o formă diferită: pătrat, triunghi și cerc. Piesele sunt prevăzute cu mânere mari, ușor de manevrat de către cei mici, facilitând astfel procesul de învățare și joc.

Un aspect interactiv al acestui puzzle constă în faptul că, atunci când ridică piesele, copiii vor descoperi animale mici sub fiecare formă, oferindu-le o surpriză plăcută. Acest aspect adaugă o dimensiune suplimentară de distracție și descoperire la activitatea de învățare.

Vârstă recomandată: 12 luni+

Dimensiuni: 22.5 x 9.5 x 3cm

Produsele brandului Djeco sunt ideale pentru copii, indiferent de tipul de activitate pe care îl preferă. Cu accent pe creativitate și desgn, produsele lor sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă de către ilustratori și artiști.

Confecționat din lemn, conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Se recomandă supravegherea cu atenție a copilului în timpul jocului de către un adult.

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate