MUN – Magicul Univers al Copiilor

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

MUN-LOGO-MAX-5.png

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Livrare gratuită la comenzi peste 300 lei 💌

Magazin

Set creativ, Răzuit, Descoperă activități la picnic, Djeco

35.00 lei

4 în stoc

Setul creativ de razuit – Picnic în natură este un set captivant cu 4 planșe tematice de răzuit, în care copiii pot explora natura și prietenia. Reproducând modelele concepute de artist, cei mici pot crea scene fermecătoare zgâriind delicat suprafața cu instrumentul din lemn. Pe măsură ce răzuiesc, scenele se dezvăluie incitant, oferindu-le o experiență plină de magie creativă.

Caracteristici ale setului:
• 4 planșe de răzuit
• Instrument din lemn cu două capete
• Broșură cu instrucțiuni pas cu pas
• Setul oferă o tematică naturală și de prietenie, iar culorile pastelate, delicate și inspirate din natură adaugă o notă artistică și plăcută. Răzuind cu grijă, copiii vor obține 4 tablouri frumoase și unice

Potrivit pentru copiii cu vârsta între 7 și 12 ani, acest joc creativ dezvoltă abilitățile artistice, stimulând imaginația și creativitatea.

Vârstă recomandată: 7 ani+

Dimensiuni: 15 x 20cm

Produsele brandului Djeco sunt ideale pentru copii, indiferent de tipul de activitate pe care îl preferă. Cu accent pe creativitate și desgn, produsele lor sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă de către ilustratori și artiști.

Confecționate din materiale si culori non – toxice.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi strict sub supravegherea unei persoane adulte. Producător: Djeco, Franța

Selectarea prețului

Aria de dezvoltare

Vârstă

Categorie

Brand

Adauga un produs

Selectează un produs Cantitate